L’EMPRESA

Som un grup de professionals experts a detectar i avaluar el talent clau per a les nostres empreses client.

La nostra companyia és pionera en la cerca de directius a Espanya des de fa més de cinquanta anys. La nostra àmplia experiència com a headhunters a Espanya ens fa grans coneixedors de la realitat empresarial del nostre país. Sabem detectar les qualitats necessàries d’un líder per a desenvolupar-se en el seu entorn.

La nostra ambició i vocació internacional ens va portar a fundar EMA PARTNERS al 1989. EMA PARTNERS s’ha consolidat com a companyia de referència en executive search i leadership services. Ajudem als nostres clients en els principals mercats i centres econòmics internacionals, treballant per a companyies nacionals, corporacions globals i organitzacions sense ànim de lucre. Pertanyem a la Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC), la qual ens certifica com una companyia amb els més alts estàndards de qualitat dins del nostre sector.

En què ens diferenciem?

  • Companyia degana i líder del sector amb més de 50 anys de presència a Espanya.
  • Esperit emprenedor i innovador, que ens fa ser un referent en la identificació del talent clau per a una empresa.
  • Sobrietat i discreció avalada per una extensa llista de referències professionals en sectors molt diversos.
  • Agilitat i transparència. Assessorem amb honestedat als nostres clients. Busquem els mètodes més adequats i efectius per a cada cas. Experts en talent. Projectes liderats de manera personalitzada per consultors amb gran experiència empresarial i formats en escoles de negoci de reconegut prestigi internacional.

Codi Ètic

Des de 1959, la Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC) determina l’estàndard de qualitat per a la professió de consultoria de lideratge i cerca d’executius. Els seus membres som líders a oferir solucions de leadership services i executive search. STATUS EMA PARTNERS subscriu les millors pràctiques, estàndards ètics i codi de conducta professional exigits per la AESC.

Estem compromesos amb els més alts estàndards de qualitat en les nostres pràctiques professionals. Actuem sempre en el millor interès dels clients, els candidats, la societat en conjunt i la professió.

Presencia