Juan Infante és doctor en Ciències Econòmiques per la UNED, Màster en Business Administration (MBA) pel IESE Business School i Màster en Gestió de Carteres pel IE Business School.

Com a professional, Juan compta amb més de 20 anys d’experiència en Mercats Financers, havent treballat en diferents posicions a Chase Manhattan Bank, JP Morgan i UBS. En aquesta entitat, i fins a l’any 2018, va ser responsable del desenvolupament de negoci d’Asset Management per a Espanya i Portugal. A continuació, va formar part del llançament de Eyeperformance, fintech especialitzada en models quantitatius i d’intel·ligència artificial.

Abans d’incorporar-se com a soci consultor a STATUS EMA PARTNERS al juliol de 2021, va ser soci de Whitebird Partners, empresa de consultoria especialitzada en executive search, management assesment, coaching i interim management per als sectors legal; serveis bancaris i financers; construcció; energia; ciències de la vida; informàtica, i capital risc. En l’àmbit acadèmic, ha participat en conferències i classes en universitats com a ICADE, CUNEF, Instituto de Empresa i Universidad Villanueva com a professor universitari. Ha publicat articles de recerca en diferents revistes científiques relacionades amb el sector financer.


ico mail
ico linkedin