José María Montuenga és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra, MBA per IESE Business School, i Màster en Dret Financer i Tributari pel CEU-Abad Oliba. Mediador del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Ha estat membre de nombrosos consells d’administració en diverses empreses del sector financer, immobiliari i alimentari, tant en pimes, com en empreses familiars i també en empreses cotitzades. Ha participat en aquests consells en qualitat de conseller independent, dominical, o com a conseller executiu. També ha ocupat diversos càrrecs en ells, des de la secretaria fins a la presidència, i ha format part de les seves comissions internes (comissió delegada, comissió de nomenaments i retribucions, i comissió d’auditoria). Expert en mediació empresarial i immobiliària.

José María ha format part d’òrgans de govern col·legiat en diverses fundacions i en altres entitats no mercantils. S’incorpora a STATUS EMA PARTNERS a mitjan 2018 com a soci consultor, per a desenvolupar l’àrea de Consultoria especialitzada en Consells d’Administració.


ico mail
ico linkedin