Alberto Miranda és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i MBA per ESADE Business School.

S’inicia en el camp dels Recursos Humans en una important empresa del sector industrial. Posteriorment, s’incorpora a una coneguda multinacional asseguradora on va desenvolupar la seva activitat en la Direcció de Màrqueting. Al 1997 s’incorpora a STATUS EMA PARTNERS. Des de l’any 2001, és soci i accionista de l’empresa.

Alberto té una llarga experiència en executive search i en un ampli ventall de sectors, especialment en gran consum, retail, serveis financers i àmbit industrial. En la seva trajectòria ha treballat amb companyies líders tant en la cerca de directius com en l’avaluació i detecció de talent en les organitzacions.

Des de l’any 2009 ha ostentat diferents càrrecs de responsabilitat dins d’EMA PARTNERS INTERNATIONAL. En un inici com EMEA Chairman i posteriorment ja com a membre del Board of Directors, primer en qualitat de Vice President Professional Standards i, finalment, com a Vice President Finance. Des d’octubre del 2017 és Global Chairman de EMA PARTNERS. Participa de manera activa en diferents fòrums internacionals, a més de liderar projectes d’impacte global en el sector, així com el creixement de l’empresa.


ico mail
ico linkedin