STATUS EMA PARTNERS. Consultora especialitzada en la cerca, selecció i desenvolupament de talent.

Som una de les consultories d’executive search i desenvolupament de talent deganes a Espanya, amb més de 50 anys en el sector. Aportem una dilatada experiència i un profund coneixement de la realitat empresarial, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Missió

Proveir serveis d’executive search i solucions de leadership advisory que permetin als nostres clients aconseguir de manera consistent els seus objectius de negoci a través de les persones de la seva organització.

A STATUS EMA PARTNERS col·laborem amb els nostres clients per a aconseguir aquests objectius gràcies al nostre sòlid coneixement del mercat, i a la nostra llarga i provada experiència en l’adquisició i desenvolupament del talent directiu, tant en l’àmbit nacional com internacional.

Visió

Som l’assessor de confiança dels nostres clients en la construcció del millor i més divers capital humà directiu possible en totes les seves àrees funcionals i geogràfiques d’activitat, convertint-nos en el seu soci de referència.

SERVEIS

Busqueda directivos

Executive
Search

Incorporem a les empreses dels nostres clients el millor talent directiu. Duem a terme un procés de cerca estructurat i professional, basat en el nostre coneixement exhaustiu del mercat i la nostra llarga experiència en recursos humans, d’abast tant local com global.

Leadership services

Leadership
Services

Assessorem els nostres clients en la gestió del talent dins de les seves organitzacions, tant en contextos de creixement orgànic i promoció interna de la línia directiva, com en projectes de fusió i adquisició corporatius.

Desva seleccion

Desva
Selección

Ajudem els nostres clients a cobrir les seves necessitats de selecció de comandaments intermedis i especialistes tècnics i tecnològics. Cobrim totes les àrees funcionals, a les quals incorporem el millor talent professional.

EXPERTISE

Presencia

ContactE

Status in Barcelona

BARCELONA
C/ Aribau, 171 2º 1ª.
08036 Barcelona
T. +34 932 016 942

ico mail
Status in Madrid

MADRID
Pº de la Habana, 9-11.
28036 Madrid
T. +34 919 920 915

ico mail

NoticiEs