Recerca de Directius a Nivell Internacional

Col·laborem en el desenvolupament internacional dels nostres clients oferint un servei molt personalitzat a través d'un dels grups més importants del món: EMA PARTNERS INTERNATIONAL, present en 46 ciutats.

Amb l'ajuda dels nostres socis, assessorem adequadament als nostres clients en tots aquells aspectes relacionats amb la selecció de personal directiu en tercers països.

Nosaltres som els que portem a terme la tutela del procés, assegurant-nos la qualitat del mateix i garantint la màxima serietat i diligència.

Amb aquest servei oferim als nostres clients un profund coneixement del mercat laboral en cada país o regió (bases de dades, relacions personals, coneixement de sectors locals, etc.), ja que els nostres socis gaudeixen d'una forta implantació local.

En el nostre cas, i per formar part del nucli fundacional, tenim una excel·lent relació personal amb tots els nostres socis. Relació fomentada per periòdiques trobades al llarg de l'any i per l'elevat nombre dels nostres clients que han confiat en els nostres serveis.