Què ens fa ser diferents?

Més de 30 anys en el sector i amb una relació duradora amb els nostres clients

Status Ema Partners Spain és referència en el sector per la seva imatge de serietat i la seva llarga experiència. Al llarg d'aquest temps seguim mantenint els mateixos principis d'actuació, la mateixa activitat principal i part dels mateixos actors. Més del 80% de la nostra activitat procedeix de clients amb els quals mantenim anys de relació.

Consultors amb dilatada experiència

El nostre equip de consultors és referència per la llarga experiència d'alguns d'ells, la seva elevada formació empresarial i la seva alta qualificació professional en diferents àmbits. Llarga experiència que es combina amb nous consultors que aporten un excel·lent coneixement de noves tècniques de gestió empresarial.

Activitat personalitzada, relació duradora amb els nostres clients

Portada a terme pel consultor, única persona que estableix la relació amb el client i els candidats.

Àmplia cobertura internacional

La nostra xarxa internacional és una de les deu primeres del món per la seva cobertura. Xarxa que es caracteritza per una bona relació professional i personal entre els seus socis.

Base de dades consolidada

Assolida al llarg de més de 30 anys operant en el mercat de recerques, ens permet orientar els primers contactes de localització cap a professionals de gran nombre de sectors del món empresarial.

Pressupostos tancats

Establerts per endavant amb un criteri basat en la dificultat de cada recerca i no en el nivell salarial negociat per cada candidat. D'aquesta manera podem aconsellar amb transparència el nivell de retribució adequat per a cada posició.