El Nostre Equip

Alberto Miranda  

Alberto Miranda
Soci Consultor

Alberto és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra i MBA per ESADE Business School.

S'inicia en el camp dels recursos humans a important empresa del sector industrial. Posteriorment s'incorpora a una coneguda multinacional asseguradora on va desenvolupar la seva activitat en la direcció de màrqueting. El 1997 s'incorpora a STATUS EMA PARTNERS SPAIN. Des del 2001 és soci i accionista de la firma.

Té una llarga experiència en executive search an un ampli ventall de sectors especialment gran consum, retail, serveis financers i àmbit industrial. Ha estat professor universitari i conferenciant en diferents fòrums econòmics i socials. Des de 2009 és Chairman EMEA a Ema Partners International i des del 2010 membre de l'International Executive Committee en qualitat de Vice President Professional Standards fins al 2013 i des de llavors Vice President Finance. 

     
 

David Fillat
Soci Consultor

David es Enginyer Superior de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i MBA per IESE Business School.

Es va incorporar a STATUS EMA PARTNERS l'any 2005. Des del 2007 és soci i accionista de la firma. Anteriorment va treballar en càrrecs de responsabilitat en l'àrea tècnica i comercial en empreses de IT i Telecomunicacions. 

La seva experiència sectorial inclou l'industria manufacturera i serveis, especialment IT.

     
 

Francisco Ballbé
Soci Consultor

Francisco és llicenciat en Dret, especialitzat en Dret Mercantil, Postgrau en Direcció d'Empreses per la Universidad Politécnica de Madrid i Màster en Administració i Direcció d’Empreses.

És membre del Consell d'Administració de diverses empreses en el sector Serveis i d'Organitzacions sense Ànim de Lucre.

Des de 2000 té responsabilitats directives en l'àmbit de les Escoles de Negocis. Els darrers 7 anys a IESE Business School com a Director de Programes dins l'àrea d'Executive Education, primer a Madrid i després a Barcelona, treballant amb un gran nombre de directius i importants empreses nacionals i internacionals. S’uneix a STATUS EMA PARTNERS SPAIN com soci consultor a mitjans de 2014.

     
 

Javier Guillén

Javier es enginyer químic per l'Institut Químic de Sarrià (IQS) i va completar un Programa d'Alta Direcció d'Empreses en IESE Business School.

Es va incorporar a STATUS EMA PARTNERS SPAIN l'any 1989. Anteriorment va ser director general d'una prestigiosa institució educativa a Barcelona. Es un dels fundadors de EMA Partners International. Des de llavors Javier ha jugat un important paper en l'evolució de Ema Partners International com Regional Chairman per a EMEA i Global Chairman. Actualment es el President de Status Ema Partners Spain.

La seva experiència sectorial inclou la Indústria Manufacturera, Farmacèutica i Automoció.