Coaching de Directius

Oferim als nostres clients el desenvolupament de programes de coaching per als seus directius amb la finalitat de contribuir a potenciar les seves competències.

El nostre paper és col·laborar en la línia estratègica de l'empresa, incidint en aquells hàbits dels seus directius que repercuteixen més directament en la millora de l'eficiència i eficàcia de la seva activitat.

El programa de coaching és dirigit única i exclusivament pel consultor que coneix la realitat de cada organització. El nostre treball es desenvolupa en estreta col·laboració amb el nostre client que planteja els aspectes de millora i del que coneixem la seva cultura, els seus estils d'adreça i els seus objectius estratègics.

Una avaluació completa del directiu, englobant tant la seva personalitat, el seu caràcter i un diagnòstic de les seves competències, és clau per a l'establiment d'un pla de millora que culmina en nous hàbits adquirits.

El nostre profund coneixement d'una gran varietat d'escenaris en els quals actuen els directius, ens posa en una situació privilegiada per a oferir programes personalitzats de coaching per a directius als nostres clients.