Auditoria d'Equips Directius i Valoració de Directius

Activitat amb estretes sinergies del nostre servei de recerca de directius que ens permet assessorar als nostres clients tant en el potencial de desenvolupament dels seus directius com en la idoneïtat de noves incorporacions als seus projectes empresarials.

L'Auditoria d'Equips Directius es presenta imprescindible en els processos de fusions, adquisicions, successió en empreses familiars o promocions internes.

El detallat coneixement de les competències dels equips directius és clau per a adoptar mesures davant possibles manques, establir plans de carrera o plantejar canvis organitzatius.

L'experiència dels nostres consultors, així com la seva sòlida formació empresarial, els facilita comprendre en profunditat les línies estratègiques de negoci que incideixen en la necessitat de perfils professionals concrets.

La Valoració de Directius és un servei integrat en la Recerca de Directius que en ocasions s'individualitza per a aquells casos que el nostre client ha realitzat la recerca ell mateix a través de mitjans propis.